Cikkszám: FK1663-300440

1.890 Ft
KOSÁRBA TESZEM
  • Futárszolgálat (már 1.690 ft-tól)
  • GLS csomagpont (már 1.490 ft-tól)
  • Személyes átvétel Fehér úti átvételi ponton (250 Ft)
Csomag feladás általában 1 munkanap.

Rohanó világunkban nagyon fontos, mondhatjuk életet menthet a közlekedési, figyelmeztető és egyéb veszélyekre felhívó táblák, jelek ismerete. Ennek elsajátítására fejlesztették ki a túlélő gyakorlókártyánkat.
Gyermekeink védelme mindannyiunk számára kiemelt jelentőségű! Az utcatáblák és veszélyre figyelmeztető jelzések ismeretében megelőzhető a baleset.

Játékos ismerkedés a veszélyt jelző táblákkal!

Ez a kártya segít abban, hogy a gyerekek megismerjék, gyakorolják és így azonnal értelmezni tudják az eléjük kerülõ közlekedési és figyelmeztetõ táblákat, vagy ha éppen keresnek egy adott helyzetben valamit (pl. vészkijárat, WC, lift, elsõsegély doboz, stb.) akkor ez ne jelentsen gondot számukra.
Ez a kiadvány nemzetközi jeleket is tartalmaz, hogy megkönnyítse az eligazodást külföldi utazások alkalmával. Ezek a jelek már nemzetközinek tekinthetõek, mivel bárhol járunk a világon - repülõtéren, vasútállomáson vagy intézményekben - már csak ezeket a jeleket, piktogramokat használják, pl. Exit (kijárat), ENTER (bejárat), RESTROOM (WC), PUSH (tolni), Pull (húzni), POLICE (rendõrség).
Doboz mérete: 9,5x2x14 cm.
Ajánlott 6-12 éves korosztály számára.